Bezlepková mouka z malangy má neutrální chuť a je vhodná k přípravě slaných i sladkých pokrmů, na pečení a vaření. Malanga blanca je hlíza hojně používaná v jižní a střední Americe k přípravě sladkých i slaných pokrmů. Malanga je bohatá na vitaminy (A, C, B6, B9, E) a minerální látky (Fe, Mg, Zn, P, K, Mn, Cu). Využívá se při různých dietách a ozdravných kúrách.
Mouka z malangy je šetrně zpracovaná, aby si zachovala co nejvíce cenných látek. Mouku doporučujeme vždy tepelně upravit.
Složení: malanga (Xanthosoma sagittifolium)
Původ: Ekvádor
Recept na rychlé palačinky z malangové mouky:
- 1 vejce 3 lžíce mouky z malangy
- špetka soli
- 1 hrnek mléka (může být i rostlinné)
- 1 lžíce panely, pokud máte rádi sladší těsto
- kakaové máslo na smažení
Palačinky smažené na kakaovém másle budou voňavé a chutné.
Doplňkové parametry
Kategorie: Vlastnosti:
MOUKY BEZLEPKOVÉ |
Bez lepku |
Recenze
V tuto chvíli nejsou žádné zákaznické recenze.