Tato čočka má po oloupání hnědé slupky červené zbarvení. Chybějící slupka přispívá ke zlepšení stravitelnosti. Nemá však již schopnost klíčit.
Při vaření se mění její barva z červené na žlutou a má tendenci se velmi rychle uvařit a rozpadnout. Proto je vhodná především do polévek a pikantních předkrmů nebo jako příloha. V indické kuchyni jsou kaše - dály velmi oblíbené.
Obsah: 500 g
Země původu: viz. obal
NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č.. 1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních zakazuje označovat na výrobcích a místech, které výrobky prodávají (e-shop) zdravotní účinky produktu. Proto od 01.07.2013 není možné poskytovat tyto informace přímo na produktech.
Více informací získáte na: www.ayurveda-aromatherapy.cz
Specifické reference
ean13 | 5017689000646 |
---|
Recenze
V tuto chvíli nejsou žádné zákaznické recenze.