Broskve plátky sušené mrazem - lyofilizované
Mrazem sušené broskve mají vysoký obsah vlákniny, jsou zdrojem draslíku a vitamínu C. Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, svalů a k udržení normálního krevního oběhu. Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu – ten je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů.
Mrazem sušené broskve mají vysoký obsah vlákniny, jsou zdrojem draslíku a vitamínu C. Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, svalů a k udržení normálního krevního oběhu.
Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu – ten je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů. Dále přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Vitamín C zvyšuje vstřebávání železa.
Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.
Tabulka nutričních hodnot:
Nutriční hodnoty ve 100 g |
|
Energetická hodnota |
1 465 kJ/350 kcal |
Bílkoviny |
4,32 g |
Tuky |
1,44 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g |
Sacharidy |
90 g |
- z toho vláknina |
10 g |
- z toho cukr |
60 g |
Sodík |
0 g |
Draslík |
912 mg (45,60 %)* |
Vápník |
28,8 mg |
Železo |
1,44 mg |
Vitamin C |
31,68 mg (39,60 %)* |
* DDD – doporučená denní dávka pro potravinové doplňky stravy
Složení: 100% broskve – plátky mrazem sušené bez přísad a konzervačních látek.
Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte.
Specifické reference
ean13 | 8595595912279 |
---|
Recenze
V tuto chvíli nejsou žádné zákaznické recenze.