Broskve plátky sušené mrazem - lyofilizované

69,00 Kč

Mrazem sušené broskve mají vysoký obsah vlákniny, jsou zdrojem draslíku a vitamínu C. Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, svalů a k udržení normálního krevního oběhu. Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu – ten je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů.

Balení

Není skladem - dodání do 13 dnů
Popis

Mrazem sušené broskve mají vysoký obsah vlákniny, jsou zdrojem draslíku a vitamínu C. Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, svalů a k udržení normálního krevního oběhu.

Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu – ten je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů. Dále přispívá k normální psychické činnostifunkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Vitamín C zvyšuje vstřebávání železa.

Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.

 

Tabulka nutričních hodnot:

Nutriční hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota

1 465 kJ/350 kcal

Bílkoviny

4,32 g

Tuky

1,44 g

- z toho nasycené mastné kyseliny

0 g

Sacharidy

90 g

- z toho vláknina

10 g

- z toho cukr

60 g

Sodík

0 g

Draslík

912 mg (45,60 %)*

Vápník

28,8 mg

Železo

1,44 mg

Vitamin C

31,68 mg (39,60 %)*

* DDD – doporučená denní dávka pro potravinové doplňky stravy

Složení: 100% broskve – plátky mrazem sušené bez přísad a konzervačních látek.

Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte.

Detaily produktu
SPS1479m25
Nové

Specifické reference

ean138595595912279
Recenze(0)

Recenze

V tuto chvíli nejsou žádné zákaznické recenze.

Recenzujete “Broskve plátky sušené mrazem - lyofilizované”


.png .jpg .gif

Doporučené produkty

Přihlásit se

Megamenu

Porovnat0Můj seznamu přání0

Váš košík

V košíku již nejsou žádné položky