Kakaový prášek natural BIO 10/12, Čokoládovna Troubelice

151,00 Kč

Kakaový prášek BIO z nepražených ekvádorských kakaových bobů v RAW kvalitě se sníženým obsahem tuku.

Varianta

Vyprodáno
Porovnat Do seznamu přání
Popis

Ekvádorské kakao je označováno za jedno z nejkvalitnějších, má výjimečnou chuť i aroma. Je vyrobeno z NEPRAŽENÝCH ekvádorských kakaových bobů (odrůda Arriba Nacional) v RAW kvalitě. Obsahuje minimálně 10% kakaového másla.

Nepražené kakao lze použít na pečení nebo do mléka k přípravě nápoje.

Nejedná se o holandské kakao, které je alkalizované (při této metodě se snižuje obsah zdraví prospěšných flavonoidů, které mají antioxidační účinek).

Kakaový prášek vzniká lisováním kakaové hmoty. Při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a zbytek hmoty, která zůstane, je tzv. kakaový koláč (torta, cocoa cake), který obsahuje cca 10 až 12 % kakaového másla. Po rozemletí "koláče" vzniká kakaový prášek.

POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 1450 kJ (349 kcal)
tuky 13,10 g
z toho: nasycené mastné kyseliny 7,86 g
sacharidy 14,6 g
z toho: cukry 0,45 g
vláknina 37,2 g
bílkoviny 24,65 g
sůl 0,047 g

Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

Gastro balení:
* 5 kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Vlastnosti:

Kakaový prášek
Bez lepku
Detaily produktu
CTKPNB10200
Nové
Recenze(0)

Recenze

V tuto chvíli nejsou žádné zákaznické recenze.

Recenzujete “Kakaový prášek natural BIO 10/12, Čokoládovna Troubelice”


.png .jpg .gif

Doporučené produkty

Přihlásit se

Megamenu

Porovnat0Můj seznamu přání0

Váš košík

V košíku již nejsou žádné položky