100% KAKAOVÁ HMOTA BIO - zlomky
Kakaová hmota BIO vyrobená z výjimečných ekvádorských kakaových bobů.
100% KAKAOVÁ HMOTA BIO - zlomky
100% BIO kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 50-55% kakaového másla.
Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Dá se použít k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. "100% čokoláda v surovém stavu". Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů.
Po rozpuštění na jazyku cítíte kousky kakaových bobů.
POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.
Balení:
* 500 g
* 1 kg
Recenze
V tuto chvíli nejsou žádné zákaznické recenze.