100% KAKAOVÁ HMOTA BIO - zlomky

727,00 Kč

Kakaová hmota BIO vyrobená z výjimečných ekvádorských kakaových bobů.

Varianta

Není skladem - dodání do 13 dnů
Popis

100% KAKAOVÁ HMOTA BIO - zlomky

100% BIO kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. 
Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Dá se použít k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. "100% čokoláda v surovém stavu". Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů.

Po rozpuštění na jazyku cítíte kousky kakaových bobů.

POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.

Balení:
* 500 g
* 1 kg

Detaily produktu
CTKHB500
Nové
Recenze(0)

Recenze

V tuto chvíli nejsou žádné zákaznické recenze.

Recenzujete “100% KAKAOVÁ HMOTA BIO - zlomky”


.png .jpg .gif

Doporučené produkty

Přihlásit se

Megamenu

Porovnat0Můj seznamu přání0

Váš košík

V košíku již nejsou žádné položky