Mango v čokoládě

341,00 Kč

Tropický dezert plný svěžích chutí a poctivých ingrediencí - plátky sladkého sušeného manga tradiční thajské odrůdy Kaew Kamin v křupavé krustě naší čokolády

  • celé kusy manga
  • čisté složení bez konzervantů a barviv
  • balíček plný vlákniny, antioxidantů, vitamínů A a C a minerálů jako je draslík a hořčík

Poslední položky skladem 2 Položky
Popis

Váha: 150 g

Složení: sušené mango 61 %, čokoláda 63% (bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva, bio kakaové máslo)

Původ kakaa: Uganda - Semuliki forest / Latitude

 

Taky jste měli jako malí rádi kočičí jazýčky? Máme pro vás něco ještě lepšího! Tohle zobání přináší stejnou radost z křupavé čokolády, navíc ale s tropickým překvapením uvnitř. V naší 63% čokoládě jsme obalili celé plátky sladkého sušeného manga a vy si tak můžete vychutnat exotickou explozi se spoustou výživových benefitů. Mango je bohatým zdrojem vlákniny, která podporuje zdravé trávení a pomáhá udržovat stabilní hladinu cukru v krvi. Obsahuje také množství důležitých vitamínů, například vitamín A (beta-karoten), vitamín C a minerálů jako je hořčík, vápník, fosfor a především draslík. Ten pomáhá regulovat krevní tlak a přispívá ke správné činnosti srdce.

Naše mango odrůdy Kaew Kamin pochází z rodinné farmy z oblasti Phetchaburi v centrálním Thajsku. Pěstování manga se zde věnují již po několik generací a kladou velký důraz na udržitelné zemědělské postupy a zachování tradičních pěstitelských metod. Každé mango zde sbírají ručně v optimálním stupni zralosti, aby byla zajištěna nejlepší chuť. Po sklizni plody pečlivě třídí a vybírájí jen ty nejkvalitnější kusy. Odrůda Kaew Kamin je známá svou sladkou chutí, výraznou vůní a sytě žlutou barvou. Má pevnější strukturu, která umožňuje snadné sušení. Díky tomu si mango uchovává intenzivní chuť i po zpracování.

 

Plátky sušeného manga jsme obalili v naší čokoládě vyrobené z kakaových bobů, které pochází z deštného lesa Semuliki. Ten leží na západě Ugandy a je součástí jednoho z nejstarších a nejméně narušených ekosystémů v celé Africe. Od zhruba 1000 drobných certifikovaných farmářů zde za prémiovou cenu organické kakaové boby vykupuje a následně centrálně zpracovává společnost Lattitude. Ta vznikla v roce 2016 s posláním zprostředkovat světu unikátní chuť ugandského kakaa a zároveň zlepšit život tisíců zdejších domácností. Lattitude poskytuje farmářům v rámci svého programu také pojištění, finanční podporu a školení v různých oblastech od ekologického zemědělství až po finanční gramotnost. Pyšní se certifikací B Comporation, což značí nejvyšší standardy sociální a environmentální udržitelnosti. I díky její činnosti se daří zachovávat jedinečný ekosystém deštného lesa Semuliki pro budoucí generace.

Detaily produktu
AJ8594184561669
2 Položky
Nové

Specifické reference

ean138594184561669
Recenze(0)

Recenze

V tuto chvíli nejsou žádné zákaznické recenze.

Recenzujete “Mango v čokoládě”


.png .jpg .gif

Doporučené produkty

Přihlásit se

Megamenu

Porovnat0Můj seznamu přání0

Váš košík

V košíku již nejsou žádné položky