Kakaová hmota vyrobená z výjimečných ekvádorských kakaových bobů.
100% kakaová hmota vyrobená z guatemalských kakaových bobů odrůdy Criollo. Kakaové ovoce pochází z místní rodinné farmy v Guatemale, která po generace pěstuje udržitelně a regeneračně. Pasta je vyrobena ručně tradičním řemeslným způsobem mayskou starší Marinou Cruz.
Koupí tohoto kakaa podporujete přímo místní farmáře a komunitu mayské starší kmene Tz'utujil od jezera Atitlán v Guatemale.
Máte zájem o toto kakao? Kontaktujte nás emailem nebo telefonicky: +420 608 611 093.
Kakaová hmota BIO vyrobená z výjimečných ekvádorských kakaových bobů.
Ekvádorské kakaové boby patří k nejkvalitnějším a nejznámějším na světě.
Kakaové boby jsou základní surovinou pro výrobu kvalitní čokolády. Jsou vhodné i k přímé spotřebě.
Ekvádorské kakaové boby patří k nejkvalitnějším a nejznámějším na světě.
Kakaové máslo má velice jemnou čokoládovou vůni.
Směs kakaových slupek a bobů na přípravu lahodného nápoje "čaje".
Ochutnejte naše pravé kakao slazené Panelou - třtinovou šťávou.
Ochutnejte naše pravé kakao slazené Panelou - třtinovou šťávou.
Kakaové boby jsou základní surovinou pro výrobu kvalitní čokolády. Jsou vhodné i k přímé spotřebě.
Ochutnejte naše pravé kakao slazené Panelou - třtinovou šťávou
Používají se k přípravě nápoje „čaje“ velmi jemné chuti nebo v péči o tělo jako tělový peeling.
Kakaové máslo BIO má velice jemnou čokoládovou vůni.
Panela je ztuhlá sladká třtinová šťáva, která má bohatou škálu chutí a vůní. Používá se jako zdravější varianta slazení.
PANELA se vyrábí z cukrové třtiny a je známá též pod názvy: chancaca, piloncillo, panocha, penuche, mascobado, azúcar de turbinado, jaggery, gur, rapadura, papelillo, raspadura, empanizao.
Zlomky čokolády, které neprošly temperací, vhodné pro další zpracování nebo k přímé spotřebě.
Zlomky čokolády, které neprošly temperací, vhodné pro další zpracování nebo k přímé spotřebě.
Sušená mochyně obalená v hořké čokoládě.